top of page

FUE Saffier behandeling

Haartransplantatie Yildiz werkt uitsluitend met de FUE Saffier methode. We doen dit omdat wij onze klanten het beste resultaat willen geven. Maar wat is de FUE Saffier methode nou? Dit houdt in dat het boortje waarmee de kanalen worden geopend van het materiaal saffier is. Door middel van deze methode zijn de incisies in de hoofdhuid op microniveau waardoor het genezingsproces sneller verloopt.

 

Verder levert de FUE Saffier methode meer grafts op per vierkante centimeter dan de verouderde techniek met chirurgisch staal. De Saffier boortjes zorgen voor een betere dichtheid op het hoofdhuid waardoor de grafts dichter op elkaar geplaatst kunnen worden. Dit in combinatie met de deskundigheid van haartransplantatie Yildiz zorgen voor het beste resultaat op het hoofdhuid. Bij haartransplantatie Yildiz willen wij voor de volle 100 procent resultaat gaan en daarom vervangen wij na elke behandeling het saffieren boortje met een nieuwe. 

Bij de FUE Saffier methode wordt tevens de doorbloeding in de hoofdhuid gestimuleerd en dit is ten gunste van de grafts die geplaatst zijn. Deze doorbloeding zorgt voor een betere voeding van de getransplanteerde grafts waardoor de haarzakjes uitstekend kunnen bloeien. Het Saffieren puntje geeft geen schade aan de huidige haren op het gebied waar de grafts geplaatst worden.

Deze methode heeft een gemiddeld succesresultaat van 98% omdat het saffieren puntje zodanig scherp is dat alle kanalen in een evenredige manier worden geopend. De adaptatie van de geïmplanteerde grafts is hierdoor optimaal en geeft een mooi eindresultaat weer door de dichtheid van de haren.

Door de Saffier methode kunnen er uit één graft wel vier tot vijf haren groeien terwijl dat bij de verouderde FUE techniek ruim 50% minder is, reken uit uw winst als het gaat om u haren!

bottom of page