top of page

Verloop van de operatie

Dag 1

U komt aan op een van de twee vliegvelden van Istanboel waar uw persoonlijke privé chauffeur en hostess u op wachten om u te begeleiden naar uw hotel. De hostess wacht u op bij de aankomsthal met een bordje met uw naam er op. Onderweg naar het hotel geeft de hostess een uitgebreide uitleg over de verloop van de komende dagen. Eenmaal aangekomen in uw luxe hotel kunt u heerlijk genieten van een maaltijd en u voorbereiden op een goede nachtrust.

Dag 2

Na een goede nachtrust wordt u wakker in het luxe hotel waarnaar u zich richting het ontbijt begeeft. Wij raden u aan om een stevig en gevarieerd ontbijt te nuttigen zodat u goed voorbereid bent op de behandeling. Als u klaar bent met ontbijten haalt de hostess u op met uw privéchauffeur om richting de kliniek te gaan.

Eenmaal aangekomen in de kliniek wordt u ontvangen door dokter Erencan Yildiz en het team. Hierna gaat u de behandeling in die zo'n gemiddeld zes uur gaat duren. Dokter Erencan Yildiz begint met het verdoven van het donorgebied, dit gebeurt met een naaldloze verdoving die vrijwel geen pijn doet. Bij andere klinieken moet u extra betalen voor de verdoving en bij haartransplantatie Yildiz krijgt u deze gratis. Vanuit het donorgebied worden de grafts gehaald, dit proces duurt ongeveer drie tot drieënhalf uur. In de gemiddelde graft zitten drie tot vijf haartjes die geplaatst zullen worden in het acceptor gebied. 

Hierna gaat Dokter Erencan Yildiz de kanalen maken in het gebied waar de grafts geplaatst zullen worden. Deze kanalen worden zo geplaatst zodat de haren in de juiste groeirichting uitkomen. Hierdoor geven de grafts een natuurlijk resultaat. Door middel van het Saffieren boortje zijn de kanalen zo dun waardoor de incisies een kortere herstelperiode hebben dan een boortje met medisch staal. 

Na de behandeling legt Dokter Erencan Yildiz uit welke medicijnen u moet innemen en wanneer. Dit staat ook in het informatieblok wat u meekrijgt zodat u niet voor verrassingen staat. Hierna proosten we samen met het team op uw nieuwe haren en wordt u terug begeleid naar het hotel. U gaat een goede nachtrust tegemoet om uitgerust aan de volgende dag te staan.

Dag 3

Op de derde dag heeft u een rustdag. Dit houdt in dat u Istanboel kunt ontdekken op toeristische wijze. Wij stellen een privéchauffeur tot beschikking om u rond te rijden naar toeristische trekpleisters zoals Taksim, overdekte bazaar of de Sultan Ahmet moskee. U kunt deze dag geheel zelf invullen.

Dag 4

In de ochtend geniet u van een heerlijk turks ontbijt waarnaar uw hostess u begeleidt naar de kliniek voor de eerste washing. Dokter Erencan Yildiz en het team zullen aanwezig zijn om de washing uit te voeren. U krijgt een duidelijke instructie mee hoe u dit in de komende weken moet uitvoeren. Tevens ziet u hoe de washing eraan toe gaat zodat u precies weet hoe het thuis uitgevoerd moet worden. Hierna wordt u richting het vliegveld gereden door uw privéchauffeur en gaat u richting Nederland. Hierna wordt u in Nederland opgevangen voor de nazorg en kunt u terecht bij onze consulenten.

bottom of page