top of page
Zoeken

Direct Hair Implant

Kaaltjes of dunner wordend haar kunnen voor veel mensen een bron van zorgen en zelfbewustzijn zijn. Gelukkig zijn er moderne haartransplantatietechnieken beschikbaar, waaronder Direct Hair Implant (DHI) haartransplantatie, die natuurlijke resultaten bieden zonder de noodzaak van grootschalige chirurgische ingrepen. In deze blogpost zullen we dieper ingaan op DHI haartransplantatie, hoe het werkt en waarom het een populaire keuze is voor mensen die op zoek zijn naar haargroeioplossingen.


Wat is DHI Haartransplantatie?

DHI is een geavanceerde techniek voor haartransplantatie en een variant van de meer traditionele Follicular Unit Extraction (FUE) methode. Wat DHI onderscheidt, is de precisie en de minimaal invasieve aard ervan. Hier zijn enkele belangrijke punten om te begrijpen over DHI haartransplantatie.


Methodologie: DHI omvat het verwijderen van haarfollikels uit een donorgebied (meestal de achterkant of zijkanten van de hoofdhuid) en hun directe implantatie in het ontvangende gebied (kaal of dunner wordende gebieden), zonder de noodzaak om vooraf ontvangerplaatsen te creëren.

Choi Implanter Pen: Een van de onderscheidende kenmerken van DHI is het gebruik van een gespecialiseerd instrument, genaamd de Choi Implanter Pen. Deze pen heeft een dunne, holle naald met een implanteermechanisme dat een precieze plaatsing van haarfollikels mogelijk maakt. De grafts worden geladen in de pen en vervolgens rechtstreeks in de hoofdhuid geplaatst.Geen behoefte aan incisies: Anders dan andere haartransplantatietechnieken, vereist DHI niet de creatie van ontvangerplaatsen (kleine incisies of gaatjes) in de hoofdhuid voorafgaand aan implantatie. In plaats daarvan wordt de implanteerpen gebruikt om de grafts rechtstreeks in de hoofdhuid te plaatsen, wat kan resulteren in minder trauma aan het hoofdhuidweefsel.


Natuurlijke Resultaten: DHI staat bekend om het produceren van natuurlijk ogende resultaten vanwege de precieze controle over de plaatsing van de grafts. De hoek, diepte en richting van elke haarfollikel kunnen zorgvuldig worden gecontroleerd om het natuurlijke haarpatroon na te bootsen.Minimale littekens: Omdat DHI geen creatie van ontvangerplaatsen omvat, laat het over het algemeen minimale littekens achter. Dit kan een voordeel zijn voor degenen die hun haar erg kort willen dragen na de procedure.


Geschikt voor verschillende haartypes: DHI kan worden gebruikt voor individuen met verschillende haartypes, waaronder steil, golvend of krullend haar. Het is ook geschikt voor zowel mannen als vrouwen.


Herstel: De hersteltijd na een DHI-procedure is meestal korter in vergelijking met sommige andere haartransplantatiemethoden. Patiënten kunnen meestal relatief snel terugkeren naar hun normale activiteiten, hoewel het essentieel is om de instructies voor nazorg na te volgen.


Resultaten en Onderhoud: Het is belangrijk op te merken dat het succes van DHI afhangt van verschillende factoren, waaronder de specifieke situatie van de patiënt, de vaardigheid van de chirurg en de nazorg. Zoals bij andere haartransplantatiemethoden, is het belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over de resultaten, en soms kan voortdurend haaronderhoud nodig zijn om het getransplanteerde haar te behouden en verdere haaruitval te voorkomen.18 weergaven0 opmerkingen

Comments


Vraag een gratis consult aan

Klik op de knop hieronder en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw haartransplantatie behandeling!

bottom of page